Despre Organizatori

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu peste 5 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera cinci domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

Incepand cu luna octombrie 2009, Evensys s-a lansat pe segmentul evenimentelor premium, organizand in premiera pentru piata locala o serie de workshop-uri specializate in colaborare cu Management Centre Europe (MCE), unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii dedicate dezvoltarii strategiilor de management la nivel international, cu activitati in Europa, Estul Mijlociu si Africa de Nord.

De asemenea, Evensys este organizatorul a doua cluburi de networking:
REIS - Real Estate Investors' Society, club destinat investitorilor in real estate (250 membri) si sustinut de UniCredit Tiriac Bank si de CB Richard Ellis|Eurisko;
Web Club - primul club dedicat specialistilor de pe piata online din Romania.

Contact

Pentru detalii legate de inscriere sau oportunitati de sponsorizare contactati-ne la:

Adresa: Str. Grigore Alexandrescu, nr. 59, et. 2, sect. 1,
cladirea HQ Victoriei, Bucuresti
Telefon: +4 021 231 72 13 - 15
Fax: +4 021 231 72 16
E-mail: office@evensys.ro
Web: www.evensys.ro