Editia din 2011 a Hotel Tourism & Leisure Investment Forum

In perioada 3-4 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a avut loc Hotel Tourism & Leisure Investment Forum, cel mai complex eveniment local dedicat exclusiv industriei ospitalitatii si turismului din Romania.

Editia din 2011 si-a propus sa creeze cadrul profesionist de reuniune a celor mai importanti reprezentanti din industrie: manageri, CEOs, investitori, dezvoltatori, operatori si furnizori de servicii hoteliere si turistice.

Evenimentul de doua zile a cuprins conferinte si seminarii dedicate cultivarii si consolidarii relatiei intre principalii jucatori de pe piata crearii de new business si identificarii partenerilor de investitii. La eveniment au luat parte peste 200 de reprezentanti de top, presedinti, parteneri, manageri, directori si membri in board din partea celor mai importante companii din industria de ospitalitate si de turism, atat din Romania cat si din strainatate.

Gala Premiilor de Excelenta 2011, prima editie

Pentru prima oara in organizarea evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Forum, editia din acest an a gazduit pe 3 mai GALA PREMIILOR DE EXCELENTA, un eveniment care a premiat cele mai eficiente si inovative proiecte si concepte din industria ospitalitatii si turismului din Romania. In cadrul exclusivist al receptiei organizate pe 3 mai, au fost decernate 20 de premii de excelenta acordate celor mai eficiente proiecte si companii, alaturi de cei mai buni profesionisti din industria de ospitalitatii si de turism. Un juriu format din numele sonore ale industriei, a selectat cele 20 de proiecte din peste 200 de inscrieri in cadrul competitiei.

Va invitam sa vizualizati proiectele finaliste si castigatorii: