Prezentare

Evenimentul Hotel Tourism & Leisure Investment Forum, aflat la cea de a-4-a editie, a avut loc in perioada 3-4 mai in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Editia din 2011 a oferit o perspectiva actuala si detaliata asupra celor mai importante schimbari din industria hoteliera si a ospitalitatii. In cele doua zile dedicate conferintei si seminariilor, evenimentul a furnizat informatii actualizate despre cele mai importante subiecte din industrie, analizate in contextul economic actual si din perspectiva oportunitatilor de investitii din acest segment.

CONFERINTA - 3 mai

Prima zi a evenimentului, desfasurata pe 3 mai, a gazduit o conferinta de o zi, in care panelul de vorbitori invitati, specializati in cele mai diverse arii de expertiza din industria hoteliera si a ospitalitatii, a oferit participantilor o imagine la zi asupra integrarii tacticilor de investitii si convertirea acestora in indici de profitabillitate.

Gala Premiilor de Excelenta

Pentru prima oara in organizarea evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Forum, editia din acest an a gazduit pe 3 mai GALA PREMIILOR DE EXCELENTA, un eveniment in care au fost premiate cele mai eficiente si inovative proiecte si concepte din industria ospitalitatii si turismului din Romania.

SEMINARII - 4 mai

A doua zi a evenimentului, desfasurata pe parcursul zilei de 4 mai, a fost dedicata seminariilor si studiilor practice oferite de specialisti ai companiilor de top din industrie. In cadrul workshopurilor si seminariilor tehnice, specialisti, experti si practicieni din diversele segmente ale industriei hoteliere si ospitalitatii au oferit exemple practice si studii de caz celor prezenti.

ZONA EXPO

Editia din acest an a evenimentului Hotel Investment Forum a inclus sectiunea EXPO, un spatiu special de expozitie dedicat furnizorilor de servicii business-to-business pentru industria hoteliera si a ospitalitatii. Prin achizitionarea unui spatiu in cadrul acestei expozitii, acestia au putut beneficia de: vizibilitate crescuta si adresata publicului tinta, oportunitati de new business si networking si spatiu de expunere dinamic.

De ce sa participi
 • Intalneste-i pe cei mai buni practicieni si experti din industria turismului si hoteliera
 • Aprofundeaza cele mai bune practici utilizate de hotelurile de top prezentate pe piata din Romania
 • Afla cum poti integra cele mai bune strategii de management al veniturilor pentru maximizarea performantei si cresterii profitabilitatii in urma investitei
 • Informeaza-te cu privire la cele mai recente date, statistici si cifre din industria turismului si hoteliera
 • Identifica cele mai potrivite strategii de marketing care pot interveni decisiv asupra cresterii notorietatii unui brand hotelier
Cine participa

Evenimentul de 2 zile a fost creat astfel incat sa se adreseze liderilor, influentatorilor si profesionistilor din principalele segmente ale industriei hoteliere si ospitalitatii:

 • Proprietarii de hoteluri
 • Investitori
 • Institutii financiare
 • Manageri si executivi din industria hoteliera si de turism
 • Oficiali ai Guvernului si reprezentantii institutiilor de resort
 • Arhitecti si designeri din industria hoteliera
 • Reprezentanti ai agentiilor de turism si tur operatori