Zile ramase pana la eveniment
Free Tickets
the recovery and the future of the hospitality industry
27 - 28 MAI 2021 • EDITIE ONLINE
REZERVA UN LOC
CONFERINTA
27-28 MAI 2021
TopHotel este cel mai mare eveniment anual care va analiza tendintele globale si impactul acestora asupra investitiilor si dezvoltarilor hoteliere locale.
Vezi detalii
TOPHOTEL AWARDS
27 MAI 2021
TopHotel Awards ofera recunoastere si rasplateste munca si eforturile depuse de industria hoteliera si a turismului in aceasta perioada plina de incercari.
Vezi detalii

Vorbitori

Thomas Emanuel

Director, STR

Thomas Emanuel este Director la STR. Locuieste in Londra si conduce o echipa axata pe conducerea afacerilor cu Industry Partners. Are o vasta experienta in industria hoteliera, incepand din 2000 cu Miki Travel, inainte de a se alatura Hyatt Hotel & Resorts, unde a castigat experienta in vanzari corporative atat la biroul de vanzari din intreaga lume, cat si la nivel de proprietate. Thomas a condus apoi functia de vanzari corporative pentru Hazlitt’s Hotels, un grup de hoteluri de tip boutique independente din Londra. In 2006, Thomas s-a alaturat echipei Deloitte HotelBenchmark, unde a fost responsabil pentru conducerea departamentului de business development. A detinut aceasta functie pana la formarea STR, in martie 2008, si de atunci s-a concentrat asupra supravegherii expansiunii rapide a STR in afara Americii de Nord. De-a lungul timpului colaborarii cu STR, Thomas a castigat o bogata experienta lucrand cu hoteluri, investitori, dezvoltatori, consultanti, banci, guverne, companii de gestionare a destinatiilor si multi altii. Thomas a fost lector invitat la Ecole hôtelière de Lausanne, a fost invitat si a participat la reuniunile la nivel inalt ale OCDE privind politicile de turism. Thomas a lucrat in peste 45 de tari de pe 6 continente si vorbeste in mod regulat la conferintele majore de ospitalitate din intreaga lume. De asemenea, este intervievat frecvent pentru perspectivele sale despre industria hoteliera de catre mass-media, inclusiv CNN, Bloomberg, CNBC, precum si diverse publicatii de turism si ospitalitate.

Sabina Bartyzel

SVP Operations Managed Hotels Eastern Europe, Accor

Sabina Bartyzel este un expert in domeniul managementului hotelier cu peste 20 de ani de experienta, condus de pasiunea pentru oameni si excelenta serviciilor. Este un profesionist in domeniul ospitalitatii care isi indreapta atentia catre inovatie si cresterea veniturilor. Sabina este responsabila de portofoliul de hoteluri Accor administrate in Europa de Est si supravegherea parteneriatelor strategice. Este la Accor / Orbis Group din 2002. A fost mai intai la Novotel Krakow Centrum, apoi ca director adjunct si director general la Ibis Krakow Centrum. In 2011, a fost directorul general al Novotel Krakow Centrum, urmat de Novotel Krakow City West. Din 2014, Area General Manager al hotelurilor de nivel mediu, responsabil cu sudul Poloniei. Din 2017 – Area General Manager pentru hoteluri de nivel mediu din Ungaria si director general al Mercure Budapest Korona. Din 2018, director de operatiuni responsabil pentru performanta hotelurilor Accor din Ungaria, Republica Ceha si Slovacia. Sabina este un academician pasionat si un antrenor experimentat. In ultimii 5 ani, a fost lector la Colegiul Universitar de Turism si Ecologie din Cracovia (studii postuniversitare in management hotelier), s-a angajat activ in dezvoltarea curriculumului. Crede cu tarie ca oamenii sunt cele mai mari active ale unei companii. Satisfactia clientilor si a angajatilor sunt intotdeauna prioritati de top. Implicata activ in proiecte CSR si initiative de promovare a diversitatii. Aspira continuu sa ridice stacheta si mai sus, vazand noile provocari ca pe un puternic factor motivator. Indiferent daca este un alt proiect international, o cursa de maraton sau o noua descoperire culturala fascinanta care trebuie facuta undeva foarte, foarte departe, ea se va stradui intotdeauna sa depaseasca asteptarile si sa ofere rezultate la nivel inalt.

Thomas Landen

Sr. Director of Partnerships & Technical Pre-Sales, Revinate

Thomas Landen este Director of Global Partnerships la Revinate. Rolul pe care il ocupa consta in identificarea si crearea de parteneriate strategice pentru a consolida integrarile CRM pentru ospitalitatea Revinate. Thomas se bucura de mai bine de zece ani de o experienta internationala in marketing si vanzari si a ocupat functii la Fairmont San Francisco, St. Andrews Bay din Scotia si TBA Global Marketing. El are o diploma in management hotelier la Hotelschool Olanda si un master in marketing. Este un nativ olandez care iubeste sa exploreze lumea impreuna cu familia sa.

Andreea Esca

Co-owner, Oberwood

Daniel Craig

FOUNDER, REKNOWN

Daniel Craig si-a inceput cariera in industria de turism ca agent de receptie al unui hotel din Toronto. De atunci, a lucrat cu hoteluri, destinatii si companii de tehnologie de turism din intreaga lume, in posturi care variaza de la director de serviciu pana la vicepresedinte de marketing. Sub conducerea sa ca director general, Opus Hotel din Vancouver a fost numit unul dintre cele mai bune 100 de hoteluri din lume de catre cititorii Condé Nast Traveller. Daniel este autorul a trei romane de mister inspirate din hoteluri, inclusiv al Murder at the Universe. In 2008 a fondat Reknown, o companie de consultanta internationala care asigura planificarea strategica in marketing, managementul reputatiei online si experienta clientilor. Un vorbitor experimentat si un strateg de marketing de continut, Daniel este cunoscut de mii de hotelieri si profesionisti din industria turistica din intreaga lume prin articolele sale indrumatoare si informative, ghiduri, webinarii si prezentari.

Dragos Anastasiu

President, EUROLINES GROUP ROMANIA

Frank Reul

VP – Development Northern Europe - “Eastern Europe & Balkans”, Accor

David Jenkins

VICE PRESIDENT BUSINESS DEVELOPMENT, RADISSON HOTEL GROUP

La Moscova din 1995, David Jenkins s-a alaturat grupului hotelier Radisson in 2015 in calitate de vicepresedinte pentru dezvoltarea afacerilor pentru regiunea care acopera Europa de Est, Rusia, Tarile Baltice, CSI, Ucraina, Georgia si Israel. A urmat o perioada de 10 ani in care a fost ca unul dintre cei mai respectati consultanti hotelieri de pe piata rusa cu JLL, Cushman & Wakefield, DTZ si Horwath. Inainte de consultanta, David a petrecut 8 ani cu Interstate in Moscova lucrand in operatiuni pentru cele 3 proprietati Marriott. David este licentiat in managementul ospitalitatii si are acum aproape 30 de ani de experienta in industrie din operatiuni, consultanta si dezvoltare.

Gerhard Erasmus

CEO, Apex Alliance

Ramona Neamtu

OWNER, RADISSON BLU, BRASOV

Calin Ile

President, Romanian Hotel Industry Federation, FIHR

Tim Wilkinson

PARTNER CAPITAL MARKETS CUSHMAN & WAKEFIELD ECHINOX

Tim Wilkinson a infiintat afacerea comerciala a DTZ (devenita C&W) in Romania, coordonand servicii de consultanta pentru clientii ocupanti si proprietari in sectoarele investitiilor, evaluarii, birourilor, comertului cu amanuntul, industrial si al proprietatii. Experienta sa imobiliara include aproape 20 de ani de experienta in regiunea CEE, lucrand in cadrul birourilor DTZ din Londra, Polonia si Ungaria si mutandu-se la Bucuresti din 2004. In timpul petrecut in Romania, Tim a fost implicat in unele dintre cele mai pioniere si tranzactii de investitii semnificative in Romania, inclusiv achizitia Cefin Logistics Park de catre Europolis (acum P3 Bucuresti A1), Mercury Logistics Park de Heitman, asocierea intre GE Real Estate si Helios Phoenix si vanzarea America House catre Morgan Stanley. Tim este presedintele RICS Romania, unde se concentreaza pe promovarea standardelor profesionale in industria imobiliara. De asemenea, este administrator al Hospice Casa Sperantei.

Nina Moldovan

GENERAL MANAGER AND PRESIDENT OF THE BOARD, RADISSON BLU CLUJ

Nina Moldovan este Director General si presedinte al consiliului de administratie al Winners First SA, investitie in curs: Radisson BLU Cluj. In trecut a ocupat functii precum: CEO Liberty Technology Park, Presedinte al Consiliului de Administratie al Spherik Accelerator si Director General la City Hotels. Nina Moldovan este un manager cu experienta si un profesionist in dezvoltarea afacerilor, cu o istorie demonstrata de lucru si in organizatii non-profit care se concentreaza pe sprijinirea antreprenoriatului in Romania. Are o experienta vasta in dezvoltarea de noi afaceri si o intelegere aprofundata a provocarilor si oportunitatilor cu care se confrunta start-up-urile, deoarece a avut intotdeauna ocazia sa se implice in toate proiectele inca din primele etape. In ultimii 18 ani, Nina Moldovan a condus dezvoltarea mai multor afaceri si proiecte in domenii precum turism, imobiliare si hoteluri.

Mircea Draghici

Managing Director, Est Hospitality Consulting

Ovidiu Tudor

EXACT TOURS/ASOCIATIA INCOMING ROMANIA

Bogdan Stanciu

Managing Director, Bit Soft

Adrian Craioveanu

EMEA Concept Sales Coordinator, EPTA GROUP

Silvija Lovreta

Director SEE International Hotel Development, Marriott International

Silvija Lovreta ocupa functia de Director SEE International Hotel Development la Marriott International si este responsabila pentru cresterea portofoliului multibrand al companiei in toata regiunea sud-est europeana. Inainte de a se alatura echipei de dezvoltare Marriott International din Europa, Silvija a consiliat un numar semnificativ de companii renumite din industrie ca Managing Partner cu Horwath HTL, concentrat in special pe pietele emergente din Europa de Sud-Est, Orientul Mijlociu si Africa. Silvija detine un masterat in stiinte economice la Universitatea Bocconi si este membru al Cornell Hotel Society.

Horia George Szabo

Marketing Manager, Conacul Archia

Razvan Pirjol

Chief Business Development Officer, Winsedswiss Education Group Switzerland

Alex Filip

Owner, Casa Filip din Sarichioi

Raluca si Jorg Riommi

Owners, Hai la Saivan, BioRetreat & Farm

Razvan Marcu

PARTENER, ROMANIAN ROMANCE

Calator experimentat, sustinator al turismului traditional premium, partener in platforma de travel www.romanian-romance.com.

Ionut Iakab

Owner, Hotel Mercure Timisoara

Mariuca Cristea

Chief Strategy Officer, Apx Hotels Group

Octavian Moldovan

General Manager, The Makers

Lucian Marinescu

Board Member, Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA

Decebal – Traian Robu

CIO & Growth Manager - Amfiteatrul Transilvania Brasov, Romania

Ioana Dobrescu

Events Executive Kronwell Brasov Hotel

Ionut Popescu

Presedinte AsociaTia de Echitatie, Owner Centrul de echitatie Potcoava

Meda Vasiliu

Director General, Nordis Hotel Mamaia

Oana Popescu

Associate Director, Residential Capital Markets - Crosspoint Real Estate

Cu e experienta in industria de real estate de peste 15 ani, Oana Popescu – Associate Director, Residential Capital Markets – este parte din echipa Crosspoint Real Estate de peste patru ani si a devenit repede un membru de baza al departamentului rezidential. Oana a tranzactionat proprietati rezidentiale premium in zone precum centrul si nordul Capitalei, vile, cladiri de birouri, spatii comerciale, hoteluri sau cladiri cu destinatie de Airbnb.

Nicu George Emanuel

Asociat Das Fort Boutique & Director de Design – HTO Architecture & Engineering

Alexandru Mihai

Managing Partner, Nordis Group

Harmen Silver

Pre-Opening General Manager, The Marmorosch Bucharest

Alin Popa

Director General, Novum - Fapaco Group

Eliza Yokina

Senior Partner Architect, Cumulus Architecture

Zsolt Nagy

CEO, Niro Office Building

Christine Schillings

CEO, winsedswiss Romania

  • Host-Age